Ultherapy

Nechirurgický lifting konečně v Českých Budějovicích.

České Budějovice se konečně dočkaly! Jediný originální přístroj Ultherapy® německého výrobce Merz® je nyní k dispozici i pro klientky či klienty z jihočeského kraje, kteří doposud museli za hojně žádaným výkonem jezdit až do Prahy či zahraničí.

Konečně v Českých Budějovicích

Naše klinika estetické medicíny se tak dostala na prestižní seznam několika málo poskytovatelů z celé ČR, kteří tuto originální metodu můžou oficiálně nabízet.

Ultherapy® je jediná nechirurgická metoda liftingu schválená samotnou FDA (americký úřad pro kontrolu léčiv) pro oblasti krku, obočí, brady, obličeje a dekoltu, která prokazatelně navozuje novotvorbu kolagenu a výrazně redukuje vrásky v ošetřovaných oblastech. Pokud nějaký lék či metoda ošetření dostanou schválení FDA, znamená to jediné, a to že je vědecky prokázán účinek

a bezpečnost. Díky integrované ultrazvukové navigaci je aplikovaný energetický impuls cílen přesně do vrstvy tkáně, kde má největší efekt. Tím se dominantně liší od mnoha „napodobenin“ tohoto přístroje jak v jihočeském kraji, tak na celorepublikovém trhu.

Jak přístroj vlastně funguje?

Ultherapy® využívá cílené působení mikrofokusovaného ultrazvuku ve tkáni, kde díky vytvořenému tepelnému efektu nastartuje proces novotvorby kolagenu. Na rozdíl od všech laserů, radiofrekvenčních či jiných přístrojů se Ultherapy® vyhýbá působení na povrchu kůže a cílí do přesně zobrazitelné tkáně v hloubce, kde kýžený efekt potřebujeme. Tento se dostavuje v maximální míře zhruba za 2-3 měsíce.

Ultherapy® je tedy ideální a jediná oficiálně schválená metoda liftingu pro klientky či klienty, kteří nepreferují klasický chirurgický lifting. Velkou výhodou této metody je její neinvazivita a jak je tedy pro nás zvykem – jedná se o výkon bez skalpelu, bez stehů a bez jizev. Obrovskou výhodou této metody je nulová potřeba rekonvalescence po ošetření, kdy není zapotřební žádná dovolená či pracovní neschopnost a v nadsázce lze říct, že si na výkon můžou klientky zajít v obědové pauze.

Pro maximalizaci efektu doporučujeme kombinovat Ultherapy s unikátním biostimulačním preparátem Radiesse, kde se tyto dvě metody ideálně doplňují a výsledný efekt je pak perfektní.

NEAUVIA
kyselina hyaluronová

Aplikujeme pouze ty nejkvalitnější dostupné preparáty kyseliny hyaluronové na trhu.
Kim Štěpánková
vedoucí lékařka

Objednat se

Objednejte se na ultherapy on-line.

Vážené klientky a klienti, připravili jsme pro Vás novou službu – Ultherapy. Více informací naleznete na profilu služby.

X